شل و لق شدن ایمپلنت ؛ رایج ترین مشکل روش های قدیمی کاشت

شل و لق شدن ایمپلنت ؛ رایج ترین مشکل روش های قدیمی کاشت

دلایل زیادی باعث می شوند که هر انسانی در طول زندگی خود یک یا چند دندان خود را از دست بدهد و تحمل از دست دادن دندان نیز بسیار سخت است . مشکلاتی که با خالی ماندن فضایی ما بین دندان ها ایجاد می شود از تلفظ اشتباه برخی واژه ها که بدون کمک دندان امکان پذیر نیست و باعث کاهش اعتماد به نفس افراد خواهد شد تا بهداشت دهان و زیبایی ، و مهمتر از همه به خطر افتادن سلامت اعضای دیگر بدن مانند کلیه و ریه و حتی سلول های مغزی که با باکتری های دندان که به آنها نفوذ میکنند از بین رفته و فرد دچار زوال عقلی و آلزایمر خواهد شد همگی دلیل محکم و قاطعی خواهد بود که حتی با وجود ترسی که بیشتر افراد از کاشت دندان و ایمپلنت دارند برای این درمان اقدام کنند .

روش های قدیمی ایمپلنت

اقدام برای کاشت دندان و ایمپلنت به دلیل دردهای زیاد و خونریزی بیش از حد آن از یک سو ، مشکلات دیگری نیز مانند لق و شل شدن پیچ و ایمپلنت از سوی دیگر افراد را بیش از پیش از مطب ها و کلینیک های دندان پزشکی دور کرده است .

استفاده از روش های قدیمی که بیشترین آسیب را به بافت اطراف دندان در زمان ایمپلنت وارد می کند و نیز فشار بیش از حد در زمان کاشت و ناکافی بودن ثبات اولیه ، از دلایل شل شدن ایمپلنت بعد از گذشت چند سال و یا حتی چند ماه بعد از جراحی می باشد .

در این روش لثه به طور کامل شکافته می شود که علاوه بر درد و خونریزی شدید به بافت اطراف دندان صدمات زیادی وارد می شود که با گذشت زمان عفونت کرده و باعث شل شدن و لق شدن ایمپلنت خواهند شد .

هزینه ی بالا و گران ایمپلنت و نیز زمان زیادی که مجدد باید برای ترمیم و درمان گذاشته شود بسیاری از افراد را ناچار به ادامه دادن با همان وضعیت کرده و با این فکر که ممکن است خودش درست شود و یا چیز مهمی نیست عواقب بدتر و خطرناک تری گریبان گیر بیماران شود .

روش های جدید بدون درد و خونریزی و جراحی

بهترین روش برای جایگذاری و کاشت دندان ایمپلنت بدون درد و خونریزی با استفاده از روش پانچ می باشد که توسط متخصصی دندان پزشک انجام می پذیرد . در این روش به دلیل پانچ لثه فقط به اندازه قطر ایمپلنت به بافتهای اطراف دندان آسیب نمی رسد و با مراقبتهای لازم بهداشتی توسط فرد ایجاد عفونت به کمترین حالت خود خواهد رسید که این به ماندگاری ایمپلنت بعد از سالها و در بیشتر موارد تا پایان عمر کمک شایانی می کند .  

Share:

پاسخی بگذارید